Subito – Din eventbyrå i Stockholm

Subito är en eventbyrå i Stockholm som ser till att just ditt event överträffar dina gästers förväntningar. För oss handlar ett event om att levandegöra långsiktiga strategier, ta fram ett koncept lika väl som att rulla ut röda mattan och bjuda in celebra gäster. Oavsett vad som ska uppmärksammas ser vi till att evenemanget blir en snackis som strör extra stjärnglans över dig och ditt varumärke.

En engagerad eventbyrå

När vi arrangerar ett event utgår vi alltid från dina önskemål och behov, för oss spelar det ingen roll om du vill bjuda 50 eller 1000 personer. Vi ser till att uppnå evenemangets syfte och mål och vår ambition är att överträffa dina förväntningar. Du som uppdragsgivare kan förvänta dig en fantastisk upplevelse som dina gäster inte kommer glömma och vägen dit ska också vara en njutning. Vi arrangerar allt från konferenser och företagsevents till galor, premiärer och invigningar.

Under våra arrangemang ska samtliga gäster känna sig välkomna, det personliga bemötandet är oerhört viktigt. Önskar du även medial uppmärksamhet? Inga problem, vi har goda kontakter med både press och bloggare vilket särskiljer oss från många andra eventbyråer i Stockholm. Vi hjälper till med att sammanföra olika målgrupper med produkter och varumärken på ett sätt som attraherar alla sinnen. Med andra ord, vi engagerar oss till 100 % i de events vi arrangerar och tar hand om allt från gästlistor till ett hejdundrande avslut på festen.

Kontakta oss gärna för mer information. Vi är alltid redo att planera små och stora festligheter.

Konferens

Bästa sättet att lära känna ditt team är att umgås med det och hela tiden utveckla det. Utifrån dina behov skapar vi rätt förutsättningar för att göra konferensen till något kreativt och minnesvärt för alla anställda OCH chefer. Även om det finns många marknadschefer eller liknande som är duktiga på att arrangera företags- konferenser bör de lägga sin dyrbara tid på det de är bäst på och istället låta oss göra det tidskrävande fotarbetet. Ansvariga chefer ska istället kunna lägga tid på att vara en fantastisk värd och hålla sin föreläsning istället för att ha ett körschema i innerfickan.

Läs mer

Galor, premiärer och invigningar

De flesta branscher har sina egna galor, det borde din bransch också ha! Att arrangera galor och premiärer är kanske urtypen av en fest med glitter och glamour. Vi har arrangerat oändligt många lyckade invigningar och galor från nästan lika många branscher. Under den här typen av evenemang är fotoblixtar ett måste, Subito's logga på inbjudan borgar för kvalité vilket gör att pressen har stor benägenhet att komma. Vad är väl en bal på slottet? Den kan ju vara dötrist eller alldeles alldeles underbar.

Läs mer

Företagsevent

Firmafest, jubileum, produktlansering, butiksmingel, kick-off, event, invigning, bolagsstämmor, kontorsmingel – kärt barn har många namn. Det handlar om FEST och vi är festfixare. Oavsett om man vill ha en lyxig, enkel eller exempelvis rockig tillställning är det viktigt att det är bra kvalité rakt igenom. Du har säkert varit på en fest som du tyckte hade det där lilla extra eller en dröm om hur ditt event ska bli, låt oss förverkliga den drömmen tillsammans med dig. Prata med oss om hur vi kan hjälpa just dig eller ditt företag att göra företagseventet ingen vill missa och alla pratar om efteråt!

Läs mer
15 februari 2018

Daisy Beauty Awards

För andra året korade skönhetsmagasinet Daisy Beauty tillsammans med Sveriges ledande skönhetsbloggare de bästa inom kosmetik. Vinnarna utsågs under Daisy Beauty Awards 2018, en storslagen gala som leddes av Rachel Mohlin. Galan och efterfesten arrangerades av Subito.

Se eventet

Några av alla företag som anförtrott sina events till oss